Αλλαξε η χρονιά και πρέπει να την δούμε λίγο ποιο θετική και λίγο ποιο γλυκιά για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα.
Δεν μπορώ να σπάσω ένα ρόδι για το καλό αλλά μπορώ να σας κεράσω λικέρ ρόδι.
Ένα λικέρ που γίνεται από τα χιλιάδες μικρά σποράκια που έχει αυτός ο καρπός .Όπως έχω ξαναπεί έχω φίλες ... με κτήματα και μου έφεραν ρόδια. Εχω και την Βάλια που έχει υπομονή και τα καθάρισε.
βάζουμε τον καρπό μέσα σε τσίπουρο ...
2 ποτήρια ρόδι σε 2 ποτήρια τσίπουρο
Τώρα δεν μοιαζει σα cheece cake?
Σε αυτό το στάδιο το κλείνουμε και το βάζουμε σε ζεστό χώρο ή στον ήλιο για 45 ημέρες . Ανακινούμε στην αρχή κάθε μερα το βάζο για να λιώσει η ζάχαρη . Μετά απο μια βδομάδα , το ανακινούμε ποιο αραιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου