Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΙΟΥΝΗΣ

Επιτέλους ήρθε και μαζί του μύρισε, καλοκαιράκι. Ελπίζω μόνο να κρατήσει γιατί  ο Μάης  μας έβγαλε το λάδι. Μόνο ταγιερ δεν ξεκινήσαμε να φορέσουμε .
Τι ωραία τα ταγιέρ!!! . Περασμένη μόδα για τότε που η γυναίκα ήταν ποιο κοκέτα ή είχε περισσότερο χρόνο στην διάθεσή της.

Ιούνιος ημερολόγιο απλικέ ...  πως να τον δείξω τώρα ... η ποιο σημαντική στιγμή του Ιουνίου , ο γάμος μου !!!




Ήθελα λοιπόν ο Ιούνης να είναι δύο σε ένα .  ¨Ένα πρόσωπο ντυμένο και νύφη και γαμπρός. 

 Τσαχπίνα η νύφη φοράει κοντό νυφικό. 25 χρόνια κλείναμε πέρσι που το έφτιαξα . 
Μελισούλες καρδουλες ,λουλουδάκια άφθονα!!! Δεν θέλει βροχή ο Ιούνης θα χαλάσουν τα στάχυα.

Δεν με ικανοποίησε  όμως . Κάτι άλλο ήθελα που δεν μπορούσα να το φτιάξω με τα πανάκια και έτσι έκανα και άλλον έναν Ιούνη.


Μόνος του ο μήνας , χαρούμενος, πορτοκαλένιος ή μάλλον ντυμένος στο  πορτοκαλοκίτρινο του ήλιου.Με τα ξανθιά του μπουκλάκια που του τα παίρνει ο αέρας.

Κρατάει ένα μπαλόνι με δύο ζευγάρια πόδια . ¨Ένα γυναικείο και ένα αντρικό .  Μια καρδιά και ένα ζευγάρι , που χορεύει , που στέκεται, που είναι εκεί ,δίπλα δίπλα  στη ζέστη του καλοκαιριού και στο κρύο του χειμώνα  . 26  χρόνια μαζί . 

 Αυτός είναι ο Ιούνης μου και εύχομαι να είναι καλός μαζί μας φέτος , ας έρθει επιτέλους το καλοκαιράκι  , όχι ο καύσωνας αλλά η ζεστούλα και τα γλυκά βραδάκια . ¨Έχουμε και βεράντες και αυλές βρε αδερφέ , να απολαύσουμε και λιγουλάκι .

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

2 σχόλια:

  1. Καλό μήνα, φίλη μου, και καλό καλοκαίρι. Πολύ γλυκιά η ανάρτησή σου. Να χαίρεσαι την επέτειό σου και την οικογένειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ευχαριστώ πολύ !!!! Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά πολλές οι ευθύνες και ο χρόνος δεν φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή