Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ 2016- ΜΠΑΛΑ απο felt

Αυτές οι μπάλες  έχουν πολύ ενδιαφέρων . Είναι ξεχωριστές και μοναδικές .Αυτήν την είχα φτιάξει την πρώτη χρονιά  που ασχολήθηκα  με το felt.  Έπρεπε , κάπου να βάλω ημερομηνία  για να έχω να θυμάμαι!!


 Την δεύτερη την έφτιαξα πριν από λίγες μέρες .  Στο εργαστήριο της Παρασκευής 
. Ομάδα felt , δεν υπάρχουμε  !! 
 Αν ξεκινήσεις από την δασκάλα ...(απο το κεφάλι βρωμάει το ψάρι) !!!
 Σπιτάκια ονειρεμένα που συνθέτουν ένα χιονισμένο  χωριό !!
 Πολύχρωμα σπιτάκια , ξεχωριστά το ένα με το άλλο . Παραμυθένια , μέσα σε μια πάχνη . 
Μια χιονόμπαλα,  με ένα χιόνι που ανθρώπου πόδι δεν θα πατήσει.  Πουπουλένιο, αφράτο, χουχουλιάρικο. Να την βλέπεις και να αφήνεις το μυαλό σου να φεύγει . 
Για  τις άλλες πολιτείες , τις ξεχωριστές , που είσαι το αερικό που έρχεται να το χαϊδέψει  με ανάσες που μυρίζουν κανέλα και γαρύφαλλο. Καμινάδες έτοιμες να υποδεχθούν  τον Αι Βασίλη 
 με τα δώρα του . Το μυαλό  φεύγει και ακούς  είδη τα κουδουνάκια  από τους ταράνδους  που έρχονται και βλέπεις  μπροστά σου τα ελαφάκια που κάνουν κύκλους στον ουρανό , τον παγωμένο , τον πουπουλένιο!!  


και η δασκάλα μας η Στέφη που μεταφέρει το παραμύθι  σε ένα δαχτυλίδι ώστε να το κουβαλάς πάντα μαζί σου . Μια μικρή κλεφτή ματιά και  ήρθε το ελαφάκι  να πιει νερό από από την χούφτα σου. Μην ξεχάσω το πρώτο γούρι της χρονιάς που μπήκε στο σπίτι μου , δωράκι στις μαθήτριες από την

 Στέφη !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου