Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ 2016 - 1ο ΝΕΣΕΣΕΡ

Η προετοιμασία για τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές , δεν ξεκίνησε πολύ νωρίς .
 Για τον δικό  μου ρυθμό , που έχει να κάνει με τον ελεύθερο χρόνο μου , έπρεπε να ξεκινήσω από τον Αύγουστο.  Έτσι θα  έφτιαχνα , αυτά και άααλα τόσα !!.  του χρόνου , ναμαστε καλά ...
Να αρχίσω να σας δείχνω τι έφτιαξα μια και έχει μπει πια το νερό στο αυλάκι και βρισκόμαστε λίγο πριν  την μεγάλη γιορτή.

 ΝΕΣΕΣΕΡ και νεσεσεράκια

.

Πόσα έφτιαξα , δεν ξέρω , έχασα τον λογαριασμό και  πάλι δεν φτάσανε.
Την παρόρμηση την πήρα από την ομάδα  " Ραπτική"https://www.facebook.com/groups/sewing.dressmaking.patchwork/  όπου είδα  τις οδηγίες στο παρακάτω blog.

http://sewdelicious.com.au/2013/09/scrappy-fabric-strip-zipper-pouch.html
και του άλλαξα τα φώτα. το μίκρυνα , το μάκρυνα , το κόντυνα... κάθε νεσεσέρ  να μην είναι ίδιο με το προηγούμενο ούτε με το επόμενο. Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι εύκολα .

και αφού τα έφτιαξα έφαγα μια ωραία κατραπακιά .

1.Σε μια βόλτα μου στην Αθήνα , βρήκα πολύ όμορφα νεσεσέρ από 2 έως 4 ευρώ (βελούδινα παρακαλώ ) .
2. Στην πρώτη  που έκανα το δωράκι μου  μου απάντησε _ Α!!! νεσεσέρ . ε, όσα και να έχουμε κάτι θα βολέψουμε . (μου ήρθε κάπως ).

  Ευτυχώς έχω τις φιλεναδίτσες μου στην ομάδα του felt και στην ανταλλαγή δώρων που κάναμε , τα

κορίτσια ενθουσιάστηκαν .

 Η Γερακίνα μας ,με σκλάβωσε λέγοντας μου ότι συγκινήθηκε γιατί θυμήθηκε η μαμά της που

 έφτιαχνε τέτοιες κατασκευές  από υφάσματα.
Αυτό για μένα ήταν μεγάλη χαρά

.

Πάντως λέω να μην το ξανακάνω, γιατί  έφαγα πολύ χρόνο και άφησα στην μέση  μεγάλη δουλειά και όπως λέει και μια φίλη με πείρα "δεν αξίζει τον κόπο για κάτι που το βρίσκεις  με πολύ λίγα ευρώ  να το αγοράσεις". Ο χρόνος θα δείξει.  Δεν μετανιώνω όμως για τίποτα  ειδικά όταν τα δωράκια προορίζονται για φίλους ξεχωριστούς.2 σχόλια:

  1. Δέσποινα και φυσικά αξίζει τον κόπο να κάνεις κάτι όπως σου αρέσει εσύ με τα χέρια σου έστω κι αν το βρεις φτηνά όπως λες, γιατί πράγματι συμβαίνει. Αν ήταν έτσι δεν θα κάναμε τίποτα. Από πλεκτά μέχρι παπλώματα. Απλώς την επόμενη φορά να προσέξεις τους αποδέκτες. Ποτέ σε ανθρώπους που δεν εκτιμούν, έστω κι αν είναι κολλητοί μας. Τα τσαντάκια σου είναι πολύ όμορφα! Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι έτσι είναι . Μόνο σε ανθρώπους που ξέρουν από χειροποίητα και εκτιμούν τον χρόνο σου.

      Διαγραφή