Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΓΕΝΑΡΗΣ

Καλησπέρα,


                             

 Όταν αποφάσισα να πάρω μέρος στο project που διοργάνωσε η Anna Kazakou  στην ομάδα της Πανί με Πανί, σίγουρα δεν ήθελα να παραβώ  τους όρους.

Από την αρχή όμως  ήθελα  ο κάθε μήνας να στολίσει ένα μέρος του σπιτιού μου , μέχρι το τέλος του χρόνου που θα έχει τελειώσει όλη η δουλειά .

 Έτσι  το   έπιασα και το τελείωσα (σχεδόν) με σκοπό μέχρι της 8 του μήνα να έχει τοποθετηθεί στον τοίχο.
Στην  Anna Kazakou  , το έστειλα  εχτές το βράδυ πολύ αργά , με σκοπό να με βοηθήσει  στα δίλημμα τα  που είχα για την ολοκλήρωσή του και ήθελε να σας το δείξω για να σας παρασύρω.

 Ο Γενάρης από μόνος του  σε παρασέρνει ,  κάνει κρύο γιαυτό φοράει παλτό και  κρατάει  τον χαρούμενο χιονάνθρωπο   που είναι στολισμένος   γιατί μας ήρθε μέσα στην Πρωτοχρονιά .

Φοράει  κόκκινο  σκούφο για να μας ζεστάνει την καρδιά αλλά  μόλις έρθουν οι λίγο ζεστές του μέρες θα έρθει και η Αλκυόνα.

 Τώρα που τον βλέπω ,του χρειάζεται και ένα ρόδι για την καλοτυχία της χρονιάς . Επίσης θέλει και σιδέρωμα!!


Τον Γενάρη μου τον έφτιαξα  πάνω σε κάμποτο και σε φωτοτυπία  Α3.  Ο σκοπός του ήταν να γίνει  μηνιαίος  πίνακας. Τώρα όμως  αρχίζω να αλλάζω γνώμη και  λέω να  το φτιάξω μικρότερο και σε καλύτερο ύφασμα ώστε στο τέλος που ξέρετε , μπορεί και να είναι το πρώτο μου ...πάπλωμα.

και μέχρι  το τέλος του Γενάρη που θα έχουμε την παρουσίαση , ίσως να έχει αλλάξει . Γενάρης είναι αυτός , ότι θέλει κάνει.

                                    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΌΜΟΡΦΕς ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕς  απο ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ μας

φτιαγμένα με  ΑΓΑΠΗ.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο Δέσποινα!
    Πολύ ωραία παρουσίαση.
    Επίσης αυτός είναι και φαίνεται ο Γενάρης της καρδιάς σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ευχαριστώ από καρδιάς , δεν ξέρω αν θα καταφέρω να κάνω μεγάλα πράγματα , γιατί πελαγώνω αλλά προς το παρόν διασκεδάζω έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή