Η φίλη Sofia Velkou και ο γυίος μου, μου θύμισαν τα μπουγατσάκια, με φύλλο σφολιάτας, αυτή τη φορά.
Η κρέμα παραμένει η ίδια , που μετά από κάποιες άλλες δοκιμές (άλλες συνταγές) , ΔΕΝ την αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ !!!.
Η κρέμα, που χρησιμοποιώ στο γαλατομπούρεκο , μια ιδέα ποιο άγλυκη όμως .
Την ιδέα αυτής της συνταγής την είχα διαβάσει στο blog της φίλης Ρένας " Delieuses"
Η κρέμα παραμένει η ίδια , που μετά από κάποιες άλλες δοκιμές (άλλες συνταγές) , ΔΕΝ την αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ !!!.
Η κρέμα, που χρησιμοποιώ στο γαλατομπούρεκο , μια ιδέα ποιο άγλυκη όμως .
Την ιδέα αυτής της συνταγής την είχα διαβάσει στο blog της φίλης Ρένας " Delieuses"
την βάζουμε στο μισό ενός φύλου σφολιάτας (αφού βγάλουμε τις φλούδες λεμονιού) και τη στρώνουμε . Κλείνουμε με το άλλο μισό ...
ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, με λίγη προσοχή γιατί μπορεί να αρπάξουν εύκολα.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη .
ΕΤΟΙΜΑ !!!! κιόλας .
Μμμμ!!!! άρωμα βανίλιας , λεμονιού και ψημένης σφολιάτας.
Δέσποινα δείχνουν πεντανόστιμα!!! Θα δοκιμάσω λοιπόν και την στριφτή σου εκδοχή και είμαι σίγουρη ότι θα είναι τόσο νόστιμα όσο δείχνουν!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓίνεται τόσο εύκολα όπως μας έδειξες ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι πολύ γρήγορα. Και τα είχα ξεχάσει γιαυτό ακριβώς το λόγο. Ο γιος μου τα θυμήθηκε οταν εκανα μια λίγο ποιο περίπλοκη μπουγάτσα και μου είπε-Ωραία είναι, αλλά γιατί δε φτιάχνεις εκεί να τα στριφτα που είναι πιο ωραία! !!!
ΑπάντησηΔιαγραφή