Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Παραμονή σήμερα, και έρχομαι για ευχές.

Σκεφτόμουν, ότι,  ένα χρόνο που γράφω στο  γλυκατζίδικο  και που είμαι γραμμένη και στο f/b έχω κάνει πολλούς φίλους. Κάποιοι θα γελάσουν  γιατί  φίλοι ιντερνετικοι  (όνειρο απατηλό).Κι όμως  έγιναν φίλοι και με αρκετούς από αυτούς  έχουμε και επικοινωνία και βρισκόμαστε. Και οι φίλοι αυτοί  έρχονται  και συμπληρώνουν την ημέρα μου  και όταν δεν είμαι καλά και είμαι μόνη αλλά και όταν είμαι χαρούμενη και θέλω να το μοιραστώ.

 ΓΛΥΚΕΣ ΕΥΧΕΣ  για καλά και πιπεράτα Χριστούγεννα  να μοιράσω στους πρώτους μου φίλους , τους φίλους  της μαγειρικής. Καλά ζαχαρομαγειρέματα !!!.



ΝΗΜΑΤΟΕΥΧΕΣ  που θα περάσουν μέσα από την ανέμη για να φτάσουν στα χεράκια των φίλων του

πλεκτού. 


ΟΜΑΔΟΕΥΧΕΣ κεντημένες με χρυσοκλωστές και περιτυλιγμένες με ασημοφεγγαρωτό νήμα για όλες τις ομάδες χειροποίητων καλλιτεχνημάτων και ιδιαίτερα....



στην ομάδα μου  ΠΛΕΚΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.


και  τέλος  σε όλους τους φίλους  που ανέχονται  ότι ανεβάζω και  στέλνουν τα σχόλια τους και την γνώμη τους, είναι ανεκτίμητοι.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  να είμαστε όλοι καλά  και στους δύσκολους καιρούς που περνάμε να δίνουμε ο ένας στον άλλον   δύναμη και ομορφιά, δημιουργία και ζωντάνια στις μέρες μας.



Μαγική η νύχτα των Χριστουγέννων ας μας φέρει την γαλήνη που αναζητούμε.






2 σχόλια:

  1. Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη, δημιουργικότητα και χαρά!!! Να περάσεις πολύ όμορφα τις μέρες αυτές!! Και του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή